top of page
CareofMoa(392av686)-Redigera.jpg

Friskvård

Hos oss kan du självklart använda dina friskvårdspengar/ditt friskvårdsbidrag.

På den här sidan hittar du alla våra behandlingar som är godkända som friskvård.

Du kan betala via Epassi om din arbetsgivare är ansluten dit. Annars lämnar du bara in kvitto på behandlingen.

NBE 1000 VÄRMEMASSAGE

30 MIN 530 KR

60 MIN 850 KR

Klassisk massage som kombineras med NBE 1000 värmemassage, vilket ger snabbare resultat som håller längre. NBE 1000 mjukar snabbt upp muskulaturen på djupet, men utan smärta. Effekter av massagen är ökad blodcirkulation, minskad koldioxid i muskeln, ökat pH-värde, muskelns egen läkeprocess startar och inflammation dämpas. Regelbunden massage motverkar trötthet och smärta, och bidrar till att du känner dig mjukare, lugnare och mer rörlig.

KLASSISK MASSAGE

30 MIN 530 KR

50 MIN 750 KR

70 MIN 950 KR

Klassisk massage mjukar upp spända, ömma och stela muskler och lindrar eller förebygger muskelsmärta. Jag, Moa, är certifierad massör av Branschrådet Svensk Massage, vilket är en kvalitetsgaranti, som intygar att jag har god utbildning, kompetens och att jag följer branschens etiska regler.

TAKTIL MASSAGE

50 MIN 750 KR

Taktil massage är den mjukaste formen av massage och ger smärtlindring, avslappning och välbefinnande genom att stimulera utsöndring av hormonet oxytocin, som gör oss lugna. Mycket bra för stresshantering eller för härlig avkoppling.

Känner du dig i behov av stressreducering rekommenderar jag flera behandlingar i tätare följd.

AROMAMASSAGE

50 MIN 750 KR

Avslappnande och uppmjukande helkroppsmassage med väldoftande oljeblandning. Du väljer mellan lugnande, uppiggande eller utrensande olja. 

care of moa special

Care of Moa Special | 70 MIN 950 KR

En 70 min lång massagebehandling med en kombination av de massagetyper de allra flesta behöver och uppskattar som mest. Resultatet blir en helhet av både behandlande och riktigt avslappnande massage. Behandlingen avslutas med peeling och massage av händerna. Handmassage minskar stress och peelingen är perfekt för att råda bot på torra vinterhänder.

Detta ingår:
Massage av rygg, nacke och axlar
Hårbottenmassage
Ansiktsmassage med fokus på spända käkar
Handmassage & peeling av händerna.

Liksom alla våra massagebehandlingar kan du använda ditt friskvårdsbidrag när du bokar denna!

CareofMoa(368av686)-Redigera.jpg

reiki healing

Reiki Healing | 50 MIN 695 KR

Reiki är en djupt avslappnande behandling för stressreducering och ökad självkännedom. Kan hjälpa emot tex. insomningsbesvär, oro, smärta, stress och spänningar i kroppen.

Behandlingen utförs genom handpositioner på hela kroppen och beröringen frigör oxytocin, som är kroppens "må bra"-hormon.

Passar alla. Vid specifika problem som du önskar hjälp med så rekommenderas 3 behandlingar i tät följd under 3 veckor.  Godkänt som friskvård.
Har du frågor om healing så är du varmt välkommen att maila maria.careofmoa@gmail.com

Certifierad massör
bottom of page