top of page
CareofMoa(392av686)-Redigera.jpg

Friskvård

Hos oss kan du självklart använda dina friskvårdspengar/ditt friskvårdsbidrag.

På den här sidan hittar du alla våra behandlingar som är godkända som friskvård.

Du kan betala via Epassi om din arbetsgivare är ansluten dit. Annars lämnar du bara in kvitto på behandlingen.

Nyhet!

signaturmassage ansikte

60 MIN 990 KR

En riktigt avslappnande upplevelse med djupgående massagetekniker för ansikte, dekolletage, nacke, huvud, armar och händer.

M Picauts Signaturmassage är avstressande och kommer motverka ömhet och stelhet runt nacke, käkar, panna och i hårbotten. Som en ren bonus kommer även cirkulationen, lystern och spänsten i huden att öka.

MPicaut-fretagsfotografering-www.annajohnsson.se00068.jpg

NBE 1000 VÄRMEMASSAGE

30 MIN 560 KR

60 MIN 890 KR

Klassisk massage som kombineras med NBE 1000 värmemassage, vilket ger snabbare resultat som håller längre. NBE 1000 mjukar snabbt upp muskulaturen på djupet, men utan smärta. Effekter av massagen är ökad blodcirkulation, minskad koldioxid i muskeln, ökat pH-värde, muskelns egen läkeprocess startar och inflammation dämpas. Regelbunden massage motverkar trötthet och smärta, och bidrar till att du känner dig mjukare, lugnare och mer rörlig.

KLASSISK MASSAGE

30 MIN 560 KR

50 MIN 790 KR

70 MIN 990 KR

Klassisk massage mjukar upp spända, ömma och stela muskler och lindrar eller förebygger muskelsmärta. Jag, Moa, är certifierad massör av Branschrådet Svensk Massage, vilket är en kvalitetsgaranti, som intygar att jag har god utbildning, kompetens och att jag följer branschens etiska regler.

Certifierad massör

TAKTIL MASSAGE

50 MIN 790 KR

Taktil massage är den mjukaste formen av massage och ger smärtlindring, avslappning och välbefinnande genom att stimulera utsöndring av hormonet oxytocin, som gör oss lugna. Mycket bra för stresshantering eller för härlig avkoppling.

Känner du dig i behov av stressreducering rekommenderar jag flera behandlingar i tätare följd.

AROMAMASSAGE

50 MIN 790 KR

Avslappnande och uppmjukande helkroppsmassage med väldoftande oljeblandning. Vi brukar använda de härliga oljorna från Hagi till denna massage. Vad sägs om Herbal sense, Berry lovely eller Bali Holiday?

regndroppsmassage

70 MIN 890 KR

(Kan endast bokas i Karlstad.) En annorlunda, mjuk och varsam massagebehandling där olika eteriska oljor av högsta terapeutiska kvalitet masseras in längs ryggraden och på fötterna. Regndroppsmassage är välgörande mot ryggsmärta, stärker immunförsvaret och hjälper kroppens självläkning. Behandlingen avslutas med värmeinpackning av ryggen.

care of moa special

Care of Moa Special | 70 MIN 990 KR

En 70 min lång massagebehandling med en kombination av de massagetyper de allra flesta behöver och uppskattar som mest. Resultatet blir en helhet av både behandlande och riktigt avslappnande massage.

Detta ingår:
Massage av rygg, nacke och axlar
Hårbottenmassage
Ansiktsmassage med fokus på spända käkar
Handmassage & peeling av händerna. Att få massage på händerna minskar stress och peelingen är perfekt för att råda bot på torra vinterhänder.

Liksom alla våra massagebehandlingar kan du använda ditt friskvårdsbidrag när du bokar denna!

CareofMoa(368av686)-Redigera.jpg

reiki healing

Reiki Healing | 50 MIN 695 KR

Reiki är en djupt avslappnande behandling för stressreducering och ökad självkännedom. Kan hjälpa emot tex. insomningsbesvär, oro, smärta, stress och spänningar i kroppen.

Behandlingen utförs genom handpositioner på hela kroppen och beröringen frigör oxytocin, som är kroppens "må bra"-hormon.

Passar alla. Vid specifika problem som du önskar hjälp med så rekommenderas 3 behandlingar i tät följd under 3 veckor.  Godkänt som friskvård.
Har du frågor om healing så är du varmt välkommen att maila maria.careofmoa@gmail.com

bottom of page