top of page
Care of Moa morsdagspresent och present till flickvän

Den perfekta presenten

Morsdagspresent | Farsdagspresent | Present till flickvän/pojkvän

 

Våra behandlingar är perfekta att ge bort som morsdagspresent och farsdagspresent men även till födelsedagar till någon du bryr dig om. Om du vill ge bort en lyxig stund till flickvännen där hon får känna sig ompysslad och koppla av, är detta den perfekta presenten. Du har möjlighet att välja bland alla våra behandlingar eller att köpa ett presentkort med en valfri summa så att personen själv kan välja vilken behandling hen är sugen på. Presentkortet är giltigt i 1 år vilket ger personen gott om tid till att hitta en lugn stund att unna sig lite lyx. 

En av våra mest populära behandlingar och som vi rekommenderar att ge bort som present är vår 90 min långa behandling Ansiktsbehandling Relax, som inleds med en halvtimmes avslappnande ryggmassage, följt av en timmes skön ansiktsbehandling anpassad efter hudens behov. 

En annan behandling som vi rekommenderar att ge bort som morsdagspresent är M Picaut Klassisk Ansiktsbehandling. En lyxig, fuktgivande behandling med både djuprengöring och skön massage. Passar utmärkt både för den som ofta går på behandling och för den som går första gången. 

bottom of page