top of page

om oss

Välkommen till oss när du vill skämma bort dig själv för en stund! Vi brinner för att leverera god service i alla våra behandlingar. Från och med i år, 2023, så är vi 4 som jobbar på Care of Moa. Frisörer, hudterapeuter och massörer till din tjänst! 

Ekologisk hudvård är något som ligger oss varmt om hjärtat. Vi använder oss av de svenska och ekologiska hudvårdsvarumärkena M Picaut, Föllinge Professional, C/O Gerd och Maria Åkerberg som är både effektiva och snälla mot huden, kroppen och vår miljö. Vi har också det härliga ekologiska märket Hagi från Polen och makeup från Inika Organic. Läs gärna mer om våra produkter nedan.

Varmt välkommen hälsar Moa, Maria, Sofie och Pia.

Moa wik

Ägare av Care of Moa

  • ITEC Dipl. Hudterapeut

  • Certifierad Massör av Branschrådet Svensk Massage

  • Ekologisk Hudvårdsterapeut

  • Dipl. Fransstylist

Jag kommer från Karlstad men kärleken förde mig till Deje, där jag numera är bosatt. Det var också i Deje som Care of Moa först startades, år 2013, innan jag senare även öppnade på Salong Klipp & Lock på Våxnäs.

Förutom hudvård och mitt jobb så älskar jag hästar, styrketräning och att fixa i vår trädgård.

Moa Wik, ägare av Care of Moa
Maria Jakobsson, anställd på Care of Moa

maria jakobsson

Anställd sedan 2016

  • Sugaring, hårborttagning med sockervax

  • Grund- och masterutbildning i Reiki Healing

  • Regndroppsmassage

  • Koppningsmassage

  • Vaxning

  • Fransar och bryn

Maria bor i Karlstad. Hon är förtjust i djur, natur, träning och hälsa. Passionen för att ta hand om både sin egen och andras kropp och själ, är det som har gjort att Maria valt massage- och skönhetsbranschen.

Marie Åkerberg logotype, Care of Moa

NÄR DU VILL VETA VAD DU ANVÄNDER PÅ DIN HUD

MARIA ÅKERBERG Deepskin Organics produkter bygger på ekologiska råvaror. Ett av produkternas kännetecken är den omisskännliga upplevelsen av renhet. Ett annat är att du alltid får information om samtliga ingredienser i alla produkter. MARIA ÅKERBERG använder växtoljor; kallpressade vegetabiliska och eteriska oljor och deras inneboende kraft att hjälpa huden att själv arbeta på bästa sätt!

Mpicaut logotype, Care of Moa

EFFEKTIV SKÖNHET MED OMTANKE

M Picaut är en effektiv hudvårdsserie för kvinnor och Sveriges mest prisbelönta hudvårdsserie. Samtliga produkter förenar det bästa från flera världar. Ingredienserna har en dokumenterad effekt av Anti Age som sedan kombineras med det renaste naturen kan erbjuda. Bakom den nytänkande hudvårdsserien M Picaut står Mette Picaut som i över 20 år arbetat som modell över hela världen.

hagilogga.png

Hagi erbjuder lyxiga, vårdande produkter för hela kroppen med härliga dofter som möjliggör ditt eget hemmaspa med olika inriktningar. Varumärket drivs och ägs av Hania, kemist och hudterapeut, och döttrarna Agata och Gabrysia. Hagi skapades utifrån kärleken till naturen i kombination med den djupa och långa kunskapen inom kemi. Produkterna tillverkas i egen fabrik med det finaste naturen kan erbjuda förädlat
till personlig hudvård av högsta kvalitet. Vi använder Hagis underbara massageoljor och doftljus i våra behandlingar. Och har du små barn: missa inte Hagis suveräna Baby Kit med hudvård för de minsta.

C/O Gerd logotyp

Under mer än tio års tid har c/o Gerds grundare, syskonparet Johan och Anna, produktutvecklat skönhetsprodukter av den absolut högsta kvalitén. De vill göra skillnad, på riktigt. Därför har de valt att arbeta med råvaror som har så liten eller ingen miljöbelastning för natur, djur eller människa som möjligt.

I våra kroppsbehandlingar och massager använder vi många av c/o Gerds härliga produkter. Ekologisk underbar hudvård från Jokkmokk, Lappland!

bottom of page