Ansiktsbehandling Karlstad och Deje

Ansiktsbehandlingar

Välkommen att boka en ansiktsbehandling hos Care of Moa. I alla våra ansiktsbehandlingar ingår en hudanalys med rekommendation om ekologisk hudvård som passar din hy. Jag anpassar alla produkter efter just din hudtyp, oavsett vilken behandling du bokat. Vi erbjuder 7 exklusivt utvalda ansiktsbehandlingar för att passa dina olika behov. Oavsett ålder, problem och hudtyp har vi en ansiktsbehandling som kan göra under för din hy.

 

Alla vår behandlingar sker i en lugn och mysig miljö för ultimat avkoppling och känsla av lyx.

Ansiktsbehandling TCM Facelift

90 MIN 1290 KR

Ansiktsbehandling helt fokuserad på anti-age med djupgående faceliftmassage från TCM - traditionell kinesisk medicin.

I behandlingen ingår rengöring, ånga & portömning, serum, mask, formning & färgning av ögonbryn och en blandning av flera olika massagetekniker som skräddarsys efter dina behov. Syftet är att släppa på spänningar i muskler och fascia och öka lymf- och mikrocirkulationen i huden. Resultatet blir en slätare hud med mer lyster. Behandlingen avslutas med en lyxig liftingmask.

En blandning av dessa massagetekniker ingår i behandlingen:

Massage av ansikte & skalp
Avslappnande, cirkulationsökande och vitaliserande.

Koppning
Lymfdränerande, får igång hudens mikrocirkulation och plumpar upp linjer och rynkor.

Jade Roller
Mjuk behandling med sval roller. Cirkulationsökande, lymfdränerande och förstärker ansiktets konturer.

Gua Sha
Cirkulationsökande, lystergivande och aktiverande massage med hjälp av olika Gua Sha-stenar.

Akupressur
Akupressur behandlar specifika punkter, skapar avslappning och ökar cirkulation på områden i ansiktet där rynkor ofta uppstår.

CareofMoa(306av686)-Redigera.jpg

ANSIKTSBEHANDLING RELAX

90 MIN 990 KR

Lyxig behandling som inleds med avslappnande och uppmjukande ryggmassage. Därefter får ansiktet omvårdnad efter din huds behov: återfuktning, uppfräschning och ny lyster. Rengöring, peeling, lång ansiktsmassage samt massage  av dekolletage, händer och armar. Serum och avslutande produkter som är utvalda efter din hudtyp och behov.

Ansiktsbehandlingar Karlstad & Deje

M PICAUT KLASSISK ANSIKTSBEHANDLING

70 MIN 850 KR

Skön och lystergivande ansiktsbehandling som rengör på djupet. Det ingår rengöring, hudanalys, peeling av dekolletage, hals och ansikte. Även ånga, portömning, plockning & färgning av bryn samt skön avslutande dekolletage och ansiktsmassage med mask, serum och dagkräm.

IMG_4636_edited_edited_edited.png

Marina miracle pro green kemisk peeling

80 MIN 1290 KR

Den här 100% naturliga kemiska behandlingen är helt unik för den torkar inte ut huden, utan ger huden fukt, samtidigt som syrorna verkar och förnyar och förbättrar huden.
Masken innehåller hela 3 olika BHA-syror och 4 olika AHA-syror. Den innehåller också aktivt C-vitamin, dubbelmolekylärhyaluronsyra och MSM som ökar fuktighetsgraden och keratin- och kollagenproduktionen: Den minskar ärr, pigmentfläckar och jämnar ut hudtonen.
Kallpressad olja från vildnypon, havtorn och ringblomma och probiotisk juice av broccoli och tomat ger både näring och skydd. Masken arbetar aktivt med att exfoliera huden på flera nivåer samtidigt. Under tiden slussas näring och fukt ner i hudlagren. Huden får ökad spänst och en klart förbättrad hudyta. Resultatet blir en mjuk, exfolierad hud med fantastisk lyster.

I behandlingen ingår rengöringsmassage, peeling med vit lera och sockerenzymer, ånga & portömning vid behov, PRO Green kemisk peeling med AHA och BHA, fuktmask, djupgående massage och avslutande produkter.

MARIA ÅKERBERG

FACIAL TREATMENT

70 MIN 850 KR

Klassisk, djuprengörande ansiktsbehandling som ger fukt och balanserar huden. Rengöring, peeling, arm- och handmassage, ånga och portömning, formning och färgning av ögonbryn, mask och avslutande produkter ingår.

MARIA ÅKERBERG

FACIAL TREATMENT AHA

30 MIN 495 KR

Ansiktsbehandling med AHA (mjölksyra) som ger huden lyster, motverkar orenheter, har sammandragande effekt på stora porer och motverkar ålderstecken som åldersfläckar, rynkor och ärr. Passar alla hudtyper och rekommenderas som en kur om fem behandlingar- Kuren inleds med en klassisk ansiktsbehandling (MÅ Facial Treatment) följt av fyra AHA-behandlingar.

Ansiktsbehandlingar Karlstad & Deje
Ansiktsbehandlingar Karlstad & Deje

MÅ FACIAL TREATMENT

C-VITAMIN

50 MIN 650 KR

C-vitamin bygger upp ny lyster och energi i huden och motverkar fina linjer och pigmentfläckar. Uppfräschande och fuktgivande ansiktsbehandling med rengöring, peeling, massage av armar och händer, c-vitaminserum, ansiktsmassage, mask och avslutande produkter.

MÅ FACIAL TREATMENT

ANTI-AGE

50 MIN 650 KR

Närande, återfuktande behandling som minskar fina linjer och rynkor och stimulerar kollagenbildningen i huden, vilket ger en spänstigare hud. Avslutas med lifting-mask och produkter efter hudtyp.

MÅ FACIAL TREATMENT

SENSITIVE

50 MIN 650 KR

Lugnande behandling för känslig och stressad hud, som lätt blir röd, torr och stram. Passar också dig som har ytliga blodkärl. Rengöring, peeling, lugnande serum, massage av ansikte, händer och armar, mask och avslutande produkter.