Ansiktsbehandling Karlstad och Deje

Ansiktsbehandlingar

Välkommen att boka en ansiktsbehandling hos Care of Moa. I alla våra ansiktsbehandlingar ingår en hudanalys med rekommendation om ekologisk hudvård som passar din hy.

Vi erbjuder noggrant utvalda ansiktsbehandlingar för alla behov. Välj den som du tycker verkar stämma överens med dina önskemål, men var inte orolig om det är svårt att välja. Jag anpassar alltid behandlingen och alla produkter efter just din hudtyp.

 

Alla vår behandlingar sker i en lugn och mysig miljö för ultimat avkoppling och känsla av lyx.

ANSIKTSBEHANDLING RELAX

90 MIN 1190 KR

Lyxig behandling som inleds med avslappnande och uppmjukande ryggmassage. Därefter får ansiktet omvårdnad efter din huds behov: återfuktning, uppfräschning och ny lyster. Rengöring, peeling, lång ansiktsmassage samt massage  av dekolletage, händer och armar. Serum och avslutande produkter som är utvalda efter din hudtyp och behov.

mp_gruppbild_staende_edited.png

M PICAUT KLASSISK ANSIKTSBEHANDLING

70 MIN 950 KR

Skön och lystergivande ansiktsbehandling som rengör på djupet. Det ingår rengöring, hudanalys, peeling av dekolletage, hals och ansikte. Även ånga, portömning, plockning & färgning av bryn samt skön avslutande dekolletage och ansiktsmassage med mask, serum och dagkräm.

ny ansiktsbehandling
calm & relief

Calm & Relief | 70 MIN 950 KR

Det här är en ansiktsbehandling speciellt för känslig, reaktiv, irriterad hud.

I behandlingen används produkter från Föllinges serie Sensitive and Anti-redness, framtagen för att lindra, balansera och lugna hud som är röd, irriterad, blossande och överkänslig. Innehållet är naturligt och ekologiskt. Produkterna är parfymfria.
I behandlingen ingår skonsam rengöring, peeling om huden behöver det, ånga & portömning vid behov, anti-redness serum, lugnande och svalkande mask, lång avslappnande, lymfdränerande ansiktsmassage och avslutande produkter.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_2245.jpg

Ansiktsbehandling TCM Facelift

90 MIN 1350 KR

Ansiktsbehandling helt fokuserad på anti-age med djupgående faceliftmassage från TCM - traditionell kinesisk medicin.

I behandlingen ingår rengöring, ånga & portömning, serum, mask, formning & färgning av ögonbryn och en blandning av flera olika massagetekniker som skräddarsys efter dina behov. Syftet är att släppa på spänningar i muskler och fascia och öka lymf- och mikrocirkulationen i huden. Resultatet blir en slätare hud med mer lyster. Behandlingen avslutas med en lyxig liftingmask.

En blandning av dessa massagetekniker ingår i behandlingen:

Massage av ansikte & skalp
Avslappnande, cirkulationsökande och vitaliserande.

Koppning
Lymfdränerande, får igång hudens mikrocirkulation och plumpar upp linjer och rynkor.

Jade Roller
Mjuk behandling med sval roller. Cirkulationsökande, lymfdränerande och förstärker ansiktets konturer.

Gua Sha
Cirkulationsökande, lystergivande och aktiverande massage med hjälp av olika Gua Sha-stenar.

Akupressur
Akupressur behandlar specifika punkter, skapar avslappning och ökar cirkulation på områden i ansiktet där rynkor ofta uppstår.

CareofMoa(306av686)-Redigera.jpg
IMG_4636_edited_edited_edited.png

Marina miracle pro green kemisk peeling

80 MIN 1350 KR

Den här 100% naturliga kemiska behandlingen är helt unik för den torkar inte ut huden, utan ger huden fukt, samtidigt som syrorna verkar och förnyar och förbättrar huden.
Masken innehåller hela 3 olika BHA-syror och 4 olika AHA-syror. Den innehåller också aktivt C-vitamin, dubbelmolekylärhyaluronsyra och MSM som ökar fuktighetsgraden och keratin- och kollagenproduktionen: Den minskar ärr, pigmentfläckar och jämnar ut hudtonen.
Kallpressad olja från vildnypon, havtorn och ringblomma och probiotisk juice av broccoli och tomat ger både näring och skydd. Masken arbetar aktivt med att exfoliera huden på flera nivåer samtidigt. Under tiden slussas näring och fukt ner i hudlagren. Huden får ökad spänst och en klart förbättrad hudyta. Resultatet blir en mjuk, exfolierad hud med fantastisk lyster.

I behandlingen ingår rengöringsmassage, peeling med vit lera och sockerenzymer, ånga & portömning vid behov, PRO Green kemisk peeling med AHA och BHA, fuktmask, djupgående massage och avslutande produkter.