top of page
Massage Karlstad & Deje Care of Moa

Massage

Välkommen in till oss på Care of Moa för en avkopplande och professionell massage. Vi har ett utbud av flera olika typer av massage där bara de bästa ekologiska oljorna används.

Vårt utbud kan variera på salongen i Karlstad och i Deje, så vänligen var uppmärksam på var du bokar in din massage. 

NBE 1000 VÄRMEMASSAGE

30 MIN 560 KR

60 MIN 890 KR

Klassisk massage som kombineras med NBE 1000 värmemassage, vilket ger snabbare resultat som håller längre. NBE 1000 mjukar snabbt upp muskulaturen på djupet, men utan smärta. Effekter av massagen är ökad blodcirkulation, minskad koldioxid i muskeln, ökat pH-värde, muskelns egen läkeprocess startar och inflammation dämpas. Regelbunden massage motverkar trötthet och smärta, och bidrar till att du känner dig mjukare, lugnare och mer rörlig.

Care of Moa massage

KLASSISK MASSAGE

30 MIN 560 KR

50 MIN 790 KR

70 MIN 990 KR

Klassisk massage mjukar upp spända, ömma och stela muskler och lindrar eller förebygger muskelsmärta. Jag, Moa, är certifierad massör av Branschrådet Svensk Massage, vilket är en kvalitetsgaranti, som intygar att jag har god utbildning, kompetens och att jag följer branschens etiska regler.

care of moa special

Care of Moa Special | 70 MIN 990 KR

En 70 min lång massagebehandling med en kombination av de massagetyper de allra flesta behöver och uppskattar som mest. Resultatet blir en skön helhet av både behandlande och riktigt avslappnande massage.

Detta ingår:
Massage av rygg, nacke och axlar
Hårbottenmassage
Ansiktsmassage med fokus på spända käkar
Handmassage & peeling av händerna. Att få handmassage minskar stress och peelingen är perfekt för att råda bot på torra vinterhänder.

Liksom alla våra massagebehandlingar kan du använda ditt friskvårdsbidrag när du bokar denna!

CareofMoa(368av686)-Redigera.jpg
Care of Moa Spa & skönhetssalong Karlstad & Deje

AROMAMASSAGE

50 MIN 790 KR

Avslappnande och uppmjukande,  medelhård helkroppsmassage med väldoftande oljeblandning. Vi brukar variera mellan de härliga oljorna Lovely Berry, Bali Holiday och Herbal Sense från Hagi.

TAKTIL MASSAGE

50 MIN 790 KR

Taktil massage är den mjukaste formen av massage och ger smärtlindring, avslappning och välbefinnande genom att stimulera utsöndring av hormonet oxytocin, som gör oss lugna. Mycket bra för stresshantering eller för härlig avkoppling.

Känner du dig i behov av stressreducering rekommenderar jag flera behandlingar i tätare följd.

(Endast i Karlstad)

REGNDROPPSMASSAGE

70 MIN 890 KR

Mjuk och varsam massagebehandling där olika eteriska oljor av högsta terapeutiska kvalitet masseras in längs ryggraden och på fötterna. Regndroppsmassage är välgörande mot ryggsmärta, stärker immunförsvaret och hjälper kroppens självläkning. Behandlingen avslutas med värmeinpackning av ryggen.

bottom of page