top of page
Spa & skönhetssalong i Karlstad & Deje

nyheter & erbjudanden

Se våra exklusiva erbjudanden, aktuella just nu på Care of Moa.

Du kan även läsa vad för nyheter vi har i våra spa- och skönhetssalonger i Karlstad och Deje.

 

Nu kan du anmäla dig till vår maillista för att inte missa våra framtida erbjudanden!

ny ansiktsbehandling
calm & relief

Calm & Relief | 70 MIN 950 KR

Det här är en ansiktsbehandling speciellt för känslig, reaktiv, irriterad hud.

I behandlingen används produkter från Föllinges serie Sensitive and Anti-redness, framtagen för att lindra, balansera och lugna hud som är röd, irriterad, blossande och överkänslig. Innehållet är naturligt och ekologiskt. Produkterna är parfymfria.
I behandlingen ingår skonsam rengöring, peeling om huden behöver det, ånga & portömning vid behov, anti-redness serum, lugnande och svalkande mask, lång av avslappnande, lymfdränerande ansiktsmassage och avslutande produkter.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_2245.jpg

Nyhet!

Golden Amber Probiotic Cleansing Balm från M Picaut

 

En lyxig rengöringsbalm med Hjortron och Bärnstensextrakt som sveper bort makeup, solskydd, föroreningar och smuts utan att störa eller irritera huden. Omvandlas till en fräsch och silkeslen mjölkrengöring vid kontakt vid vatten. Prebiotika och Probiotika stödjer och stärker hudens goda bakterier för en balanserad och friskare hy. C-vitaminrik Havtorn och närande Aprikoskärnolja kombinerat med ekologiska ingredienser gör produkten till en fantastisk pre-cleanser eller cleanser, både morgon och kväll.

  • Stärker hudens mikrobiom.

  • Rengör varsamt utan att störa huden.

  • Sebumreducerande komplex hjälper till att kontrollera talgproduktionen.

IMG_5411_edited.jpg

(Endast i Karlstad)

reiki healing hos maria

Reiki healing | 50 MIN 695 KR

Reiki är en djupt avslappnande behandling för stressreducering och ökad självkännedom. Kan hjälpa emot tex. insomningsbesvär, oro, stress och spänningar i kroppen.

Behandlingen utförs genom handpositioner på hela kroppen och beröringen frigör oxytocin, som är kroppens "må bra-hormon".

Massage i Karlstad & Deje
IMG_4637.JPG

behandlingen för extra glow:

Marina Miracle PRO Green Kemisk peeling  1350:- 80 min

Den här 100% naturliga kemiska behandlingen är helt unik för den torkar inte ut huden, utan ger huden fukt, samtidigt som syrorna verkar och förnyar och förbättrar huden.
Masken innehåller hela 3 olika BHA-syror och 4 olika AHA-syror. Den innehåller också aktivt C-vitamin, dubbelmolekylärhyaluronsyra och MSM som ökar fuktighetsgraden och keratin- och kollagenproduktionen: Den minskar ärr, pigmentfläckar och jämnar ut hudtonen.
Kallpressad olja från vildnypon, havtorn och ringblomma och probiotisk juice av broccoli och tomat ger både näring och skydd. Masken arbetar aktivt med att exfoliera huden på flera nivåer samtidigt. Under tiden slussas näring och fukt ner i hudlagren. Huden får ökad spänst och en klart förbättrad hudyta. Resultatet blir en mjuk, exfolierad hud med fantastisk lyster.

I behandlingen ingår rengöringsmassage, peeling med vit lera och sockerenzymer, ånga & portömning vid behov, PRO Green kemisk peeling med AHA och BHA, fuktmask, djupgående massage och avslutande produkter.

Spa & skönhetssalong i Karlstad & Deje
bottom of page