Spa & skönhetssalong i Karlstad & Deje

nyheter & erbjudanden

Se våra exklusiva erbjudanden, aktuella just nu på Care of Moa.

Du kan även läsa vad för nyheter vi har i våra spa- och skönhetssalonger i Karlstad och Deje.

 

Nu kan du anmäla dig till vår maillista för att inte missa våra framtida erbjudanden!

Care of moa special

Nyhet! En 70 min lång massagebehandling med en kombination av de massagetyper de allra flesta behöver och uppskattar som mest. Resultatet blir en helhet av både behandlande och riktigt avslappnande massage. Behandlingen avslutas med peeling och massage av händerna. Handmassage minskar stress och peelingen är perfekt för att råda bot på torra vinterhänder.

Detta ingår:
Massage av rygg, nacke och axlar
Hårbottenmassage
Ansiktsmassage med fokus på spända käkar
Handmassage & peeling av händerna.

70 min 895kr

Denna massagebehandling, liksom alla våra andra massagebehandlingar, går utmärkt att använda till ditt friskvårdsbidrag.

CareofMoa(368av686)-Redigera.jpg

(Endast i Karlstad)

reiki healing hos maria

Reiki healing | 50 MIN 695 KR

Reiki är en djupt avslappnande behandling för stressreducering och ökad självkännedom. Kan hjälpa emot tex. insomningsbesvär, oro, stress och spänningar i kroppen.

Behandlingen utförs genom handpositioner på hela kroppen och beröringen frigör oxytocin, som är kroppens "må bra-hormon".

Massage i Karlstad & Deje
IMG_4637.JPG

NYHETER

Marina Miracle PRO Green Kemisk peeling  1290:- 80 min

Den här 100% naturliga kemiska behandlingen är helt unik för den torkar inte ut huden, utan ger huden fukt, samtidigt som syrorna verkar och förnyar och förbättrar huden.
Masken innehåller hela 3 olika BHA-syror och 4 olika AHA-syror. Den innehåller också aktivt C-vitamin, dubbelmolekylärhyaluronsyra och MSM som ökar fuktighetsgraden och keratin- och kollagenproduktionen: Den minskar ärr, pigmentfläckar och jämnar ut hudtonen.
Kallpressad olja från vildnypon, havtorn och ringblomma och probiotisk juice av broccoli och tomat ger både näring och skydd. Masken arbetar aktivt med att exfoliera huden på flera nivåer samtidigt. Under tiden slussas näring och fukt ner i hudlagren. Huden får ökad spänst och en klart förbättrad hudyta. Resultatet blir en mjuk, exfolierad hud med fantastisk lyster.

I behandlingen ingår rengöringsmassage, peeling med vit lera och sockerenzymer, ånga & portömning vid behov, PRO Green kemisk peeling med AHA och BHA, fuktmask, djupgående massage och avslutande produkter.

Spa & skönhetssalong i Karlstad & Deje