top of page
Brudmakeup Karlstad & Deje

MAKEUP

BRUDMAKEUP | TÄRNMAKEUP | MAKEUP-RÅDGIVNING

Välkommen in och få en professionell sminkning av  oss på Care of Moa. Vi erbjuder brudsminkning, tärnsminkning och makeup-rådgivning. Vi jobbar endast med vårdande, naturliga sminkprodukter från Inika Organic.

VI JOBBAR MED HUDVÅRDANDE MAKEUP FRÅN INIKA ORGANIC

Det innebär att makeupen innehåller naturliga mineraler och vegetabiliska oljor som skyddar, vårdar och mjukgör huden. Din makeup blir en förlängning av din hudvård och alltså ingenting som på något sätt stör resultatet av de hudvårdsprodukter som du använder.

Du slipper silikoner och mineraloljor, parfymer och konserveringsmedel som kan vara allergiframkallande.

Care of Moa Inika Organic smink
Inika1.png

brudmakeup

60-120 min 1990 KR

Boka brudmakeup hos oss på Care of Moa i Deje för ett professionellt och vackert resultat. I vår brudsminkning ingår provmakeup ca 1 månad i förväg för att du inte ska oroa dig över din makeup på den stora dagen. Vi vill inte att du ska stressa över hur du kommer att se ut på din bröllopsdag. Om det önskas gör vi även färgning och formning av ögonbryn för den perfekta och naturliga brudsminkningen.

50 min 595 KR

Vi erbjuder även festsminkning för tärna i samband med brudsminkningen.

Brud- och tärnsminkning bokas via mail eller telefon.

Makeupen görs på plats på salongen i Deje.

Brudsminkning Karlstad & Deje
Makeup-rådgivning perfekt morsdagspresent

MAKEUP-RÅDGIVNING

45 MIN 599 KR

I priset ingår makeup för 395 kronor från Inika Organic.

Vi analyserar din hud och berättar vilka produkter du bör använda för att din hud ska mår bra. Vi testar även ut färger som framhäver dina drag och skönhet. Under tiden försäkrar vi oss alltid att du känner dig bekväm med val av färger och att det reflekterar din personlighet. Vi lägger en makeup efter dina önskemål och guidar dig igenom hela sminkningen för att lära dig att göra samma makeup hemma. 

Efter 45 minuter av makeup rådgivning hos oss har du lärt dig vilka färger och knep du kan använda för att framhäva din skönhet, en ny sminkning efter ditt önskemål samt vilka produkter du bör använda för att få bästa resultat med din hud. 

bottom of page