top of page
Brasiliansk vaxning i Karlstad & Deje

brasiliansk vaxning

Alla behandlingar sker lugnt, med omsorg och respekt. Vi har självklart full sekretess när det gäller vem som bokar brasiliansk vaxning och allt som vi pratar om under tiden. 

Care of Moa Brasiliansk vaxning Karlstad

BRASILIANSK VAXNING

10-20 MIN 610 KR 

Brasiliansk vaxning erbjuder vi både i Karlstad och i Deje. Detta är en av våra specialiteter. (Endast för kvinnor)

Vi erbjuder även prispaket:

850 KR | Brasiliansk vaxning och halva ben

950 KR | Brasiliansk vaxning och hela ben

Nedan har jag samlat lite frågor och svar om brasiliansk vaxning, som jag fått genom åren. Har du ytterligare frågor är du hjärtligt välkommen att kontakta mig via telefon/mail.

 • Annat att tänka på:
  Smörj inte in området med lotion eller dylikt före vaxning, eftersom det gör att vaxet inte fäster på hårstråna.
 • Hur ont gör det?
  Självklart varierar det från person till person, eftersom vi är olika tåliga för smärta. Gemensamt för de allra flesta är att när du väl provat vaxning, vill du inte gå tillbaka till rakhyveln igen! För dig som är orolig över smärta: Om du vet med dig att du är extra känslig för smärta, eller känner dig väldigt nervös inför första vaxningen, gå till apoteket och köp en av de bedövningssalvor de har. Smörj in dig ca 1 h före vaxningen, så att salvan hinner verka. De flesta tycker att det går utmärkt utan bedövningssalva, men detta är ett tips för dig som är orolig. För minsta möjliga smärta rekommenderar jag att inte boka in behandlingen under veckan före menstruation, eftersom huden då är som mest smärtkänslig. Peeling/scrub av området dagen före sätter igång blodcirkulationen och håret lossnar lättare.
 • Hur länge behöver håret sparas ut?
  Hårstråna bör vara mellan 0,5-1 cm långa för ett bra resultat. Kortare hår än 0,5 cm följer inte med och längre hår än 1 cm kan gå av och är mkt. mer smärtsamt att vaxa bort. Eftersom håret växer i olika faser blir resultatet allra bäst efter tredje vaxningen. Räkna med att spara ut håret i ca 2-3 veckor innan första vaxningen.
 • Hur ofta behöver jag vaxa mig?
  Ungefär var 4:e vecka brukar vara lagom tidsintervall. När man vaxar regelbundet tunnas hårväxten ut och blir mycket glesare. Därför är det bra att inte låta tiden gå för länge mellan vaxningarna.
 • Vad använder du för vax?
  Vi vaxar med ett sockervax, som är ett specialutvecklat vax för intimområdet. Det är extra skonsamt för huden och minskar risken för inåtväxande hårstrån och röda prickar. Metoden kallas sugaring.
bottom of page